WATCH LIVE: National File Hosts CPAC

20

Warming up on Wednesday, National File promises to make an impact at CPAC in their debut appearance.

The first event, on February 26, will include the following speakers:

7:00 – 7:05 Tom Pappert – 5 mins
7:05 – 7:15 Patrick Howley – 10 Mins
7:15 – 7:25 Millie Weaver – 10 Mins
7:25 – 7:35 Peter D’Abrosca – 10 Mins
7:35 – 7:45 DeAnna Lorraine – 10 Mins
7:45 – 7:55 Cory Stewart – 10 Mins
7:55 – 8:10 Owen Shroyer – 15 Mins
8:10 – 8:30 Gavin McInnes – 20 Mins
8:30 – 9:00 Alex Jones – 30 Mins
9:00 – 10:00 Q&A – 60 mins

You will be able to catch the stream on YouTube and Twitter.